Tempo950x100

Tempo300x100

10 років разом: ДУКАТ і виставка АГРО

10 років разом: ДУКАТ і виставка АГРО

Коротку дискову борону ДУКАТ (LOZOVA MACHINERY) і найбільшу сільськогосподарську виставку АГРО пов’язує десятирічна дружба, історія співпраці і спільного розвитку на українському ринку. Виставка стала платформою для спілкування з цільовою аудиторією компанії, пошуку нових клієнтів і місцем щорічної презентації нових версій дискових машин. Саме влітку 2009 року тут у Києві відбувся дебют першої борони з шириною захвату 2,5 метра. Захід дав успішний старт для подальшого розвитку серії ДУКАТ, адже агрегат підкорив фермерів і став бестселером продажів.

[[{“fid”:”637401″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

У наступні 10 років на АГРО традиційно проходили прем’єри дискових борін всіх модифікацій. За цей час знаряддя змінилося і набуло сучасні форми, новий дизайн, але незмінним залишилося «серце» машини, її основні компоненти – підпружинена стійка, диски і підшипниковий вузол, завдяки чому ДУКАТ і отримав свою популярність.

Цього року ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ представили агрегат з шириною захвату 9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль LOZOVA MACHINERY, новий дизайн і поліпшену конструкцію. ДУКАТ-9 доповнив лінійку коротких дискових борін. Тепер аграріям доступні знаряддя з будь-якою шириною захвату від 2,5 до 16 метрів.

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ не зупиняються на досягнутому, продовжуючи модернізувати і покращувати дискові борони. Це означає, що скоро будуть новинки та їх прем’єри на АГРО. Найближчим часом вийде ДУКАТ-8 в абсолютно новому стилі, з’явиться вдосконалена 4-х-метрова борона, будуть оновлені й інші моделі.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/10-rokiv-razom-dukat-i-vystavka-ahro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати