Tempo950x100

Tempo300x100

2017-й рік для групи компаній UKRAVIT: збільшення виробництва, попиту та розвиток інновацій

2017-й рік для групи компаній UKRAVIT: збільшення виробництва, попиту та розвиток інновацій

Українському виробнику у 2017-му вдалося зміцнити власні позиції на внутрішньому та світовому ринках, збільшивши застосування аграріями всієї лінійки власних продуктів. Які здобутки  Компанії та які плани на найближче майбутнє, пише AgroNews.ua.

Розширення портфелю препаратів за умов стабільного попиту на продукцію – є чи не найголовніша мета будь-якого бізнесу. За останні роки UKRAVIT вдалося записати собі у актив найбільший портфель продуктів серед виробників ЗЗР та мікродобрив в Європі та Азії. Наразі він становить 142 препарати ЗЗР, мікродобрив та деззасоби.  

Що стосується попиту, то за словами гендиректора Компанії «Укравіт Агро» Євгена Семененка, великі господарства та агрохолдинги, які раніше принципово не використовували продукцію українських виробників, на сьогодні, спробувавши деякі продукти комплексної системи захисту та підживлень рослин компанії UKRAVIT, вже наступного року готові застосовувати повністю за всією системою.

Продовжила розвиватися в поточному році і «Фабрика агрохімікатів» у м. Черкаси, що входить до складу ГК UKRAVIT. Якість продукції тут контролюють дві сертифіковані лабораторії – аналітична, де визначають загальні хімічні показники продукції, і хроматографічна, яка визначає норму діючої речовини у вхідній сировині та в готових препаратах.

Важливий напрямок роботи Компанії – зворотній зв’язок з фермерами.  В поточному році представники UKRAVIT взяли участь у 64 різних заходах (Дні Поля, семінари, конференції, тощо), що відбулися майже по всій території України. Під час подібних заходів кваліфіковані фахівці  надають аграріям безкоштовну консультаційну допомогу при виборі тих чи інших продуктів компанії, їх застосуванні в тій чи іншій ситуації тощо, а також на практичних прикладах демонструють сучасні досягнення вітчизняної агрохімії.

Пріоритетним напрямком  Групи Компаній UKRAVIT залишаються інвестиції в науку та залучення висококласних фахівців задля створення високоякісного продукту в галузі виробництва засобів захисту рослин. З цією метою вже у квітні наступного року планується відкриття науково-дослідного центру Компанії, що не має аналогів в Україні та країнах близького зарубіжжя.

«Основна мета роботи Центру – забезпечення українських аграріїв найкращими технологіями для виробництва сільгосппродукції»,- підкреслив власник Групи Компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.

Територія центру, який наразі готовий на понад 80%, налічує 2,5 тис. кв.м. Над його запуском працює дві групи вчених. Основна стратегія Центру звучить як «зелена хімія». Це авторська розробка українських та швейцарських вчених.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/2017-j-rik-dlya-hrupy-kompanij-ukravit-zbilshennya-vyrobnyctva-popytu-ta-rozvytok-innovacij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати