Tempo950x100

Tempo300x100

5000 домогосподарств на сході України отримають корми для сільськогосподарських тварин

5000 домогосподарств на сході України отримають корми для сільськогосподарських тварин

5000 домогосподарств отримають допомогу в рамках програми ФАО з реагування у надзвичайних ситуаціях і відновлення постраждалих від конфлікту територій у східній Україні, в результаті якої загальна кількість одержувачів допомоги в рамках цієї програми складе 45 000 чоловік.

Цього разу 5000 малих фермерських господарств з 32 населених пунктів Донецької області і 17 сіл Луганської області отримають допомогу від ФАО у формі кормових наборів для сільськогосподарських тварин. Всі обрані для надання допомоги населені пункти розташовані в межах 5-10 кілометрів від лінії розмежування.

Кожне домогосподарство-одержувач отримає 125-кілограмовий набір концентрованого корму для забезпечення збалансованого харчування своєї домашнього худоби. Зокрема, кожне домашнє господарство отримає 50 кілограмів подрібненої кукурудзи, 50 кілограмів пшениці та 25 кілограмів соєвого шроту – для підтримки достатнього рівня відгодівлі великої рогатої худоби, свиней та свійської птиці.

Всі сільськогосподарські ресурси, що розподіляються в рамках проектів ФАО в Україні, закуповуються на території України і проходять процедуру відкритих тендерів.

ФАО планує продовжити надання сільськогосподарських ресурсів у 2018 році. Крім того, організація буде продовжувати надавати обладнання сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам для спільного використання фермерськими господарствами на сході України.

Поточний розподіл кормових наборів для тварин вже розпочато і буде тривати до середини лютого.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/5000-domohospodarstv-na-shodi-ukrayiny-otrymayut-kormy-dlya-silskohospodarskyh-tvaryn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати