Tempo950x100

Tempo300x100

AGRITECH UNIT: нова платформа для розвитку інновацій в агросекторі

AGRITECH UNIT: нова платформа для розвитку інновацій в агросекторі

Перше дослідження ринку аграрних інновацій в Україні. Конкурс стартапів з нагородами в
$10 000 та можливістю втілити свої ідеї на закордонних ринках. Низка галузевих заходів та унікальні сервіси для агрохолдингів і підприємців. Саме з цього розпочинається AGRITECH UNIT – нова платформа для розвитку високих технологій в агросекторі, створена командою інноваційного парку UNIT.City.

9 листопада UNIT.City оголосив про запуск платформи AGRITECH UNIT, спрямованої на розвиток інновацій в аграрному секторі. Першою ініціативою платформи стала публікація огляду української agritech-індустрії. В партнерстві з компанією SmartFarming команда інноваційного парку дослідила ринок аграрних інновацій в Україні і презентувала першу мапу agritech-проектів.

Вже наприкінці листопада в рамках AGRITECH UNIT стартує міжнародний конкурс інноваційних рішень для фермерських господарств у країнах, що розвиваються – AGRITECH Challenge. Конкурс ініціював Голова Українсько-Нідерландської ділової ради Олексій Павленко за підтримки сінгапурського фонду Forum та інноваційного парку UNIT.City. Переможці конкурсу отримають $10 000 та можливість реалізувати свій проект на ринку Південно-Східної Азії.

До співпраці з AGRITECH UNIT зможуть долучитися українські agritech-стартапи, агрохолдінги, технологічні компанії, міжнародні партнери. Платформа відкриває перед ними широкі можливості для нетворкінгу, експертних консультацій та тестування ідей.

За словами CEO UNIT.City Макса Яковера, вже зараз близько третини резидентів інноваційного парку належать до agritech-ринку, і тепер тут створюється осередок для таких компаній. «Підготовка огляду індустрії та співпраця з резидентами дала нам розуміння головних проблем і потреб у цій галузі, – говорить він. – Ми будемо платформою, яка зможе надавати експертизу та підбирати команди для створення нових ринкових рішень».

Минулого тижня UNIT.City презентував мапу українських стартапів, що працюють в сфері віртуальної та доповненої реальності. Незабаром команда інноваційного парку планує запуск платформи FINTECH UNIT, що об’єднає учасників ринку фінансових інновацій.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/agritech-unit-nova-platforma-dlya-rozvytku-innovacij-v-ahrosektori
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати