Tempo950x100

Tempo300x100

AGRITECHNICА-2019: тренди LOZOVA MACHINERY

AGRITECHNICА-2019: тренди LOZOVA MACHINERY

Крім демонстрації досягнень AGRITECHNICА, для LOZOVA MACHINERY, послужила також бізнес-майданчиком. Компанія ще глибше інтегрувалася у світове аграрне співтовариство, розширивши географію поставок і зміцнивши свої позиції в Німеччині, Франції, Великобританії, Канаді. З низкою провідних компаній були досягнуті домовленості про перспективи співпраці, підписані понад 20 дилерських угод.

«Для нас важливо, щоб наші агрегати допомагали повністю реалізувати потенціал будь-якого агрохолдингу або фермерського господарства, незалежно від агрокліматичних умов», – підкреслює президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.
Інновації, втілені в знаряддях LOZOVA MACHINERY – це ідеальний баланс продуктивності і економічності, оптимальне поєднання якості обробки ґрунту і захисту навколишнього середовища, що сьогодні так актуально для світового АПК.
Високі оцінки фахівців відомих брендів отримав новаторський і унікальний концепт LOZOVA MACHINERY – «нуль обслуговування». Принцип, при якому техніка не вимагає техобслуговування протягом усього життєвого циклу.

Крім якісної обробки ґрунту і раціонального використання ресурсів, важливо домогтися економічного ефекту, а це – висока швидкість роботи, відсутність простоїв техніки, малі витрати на паливо. Саме такі рішення втілені в техніці LOZOVA MACHINERY.
«Наші агрегати максимально орієнтовані на потреби і комфорт фермерів. Машини не мають точок змащення і не вимагають обслуговування, що дає значний економічний ефект. За цим майбутнє сільгоспмашинобудування – автономність, необслуговування і ефективність», – коментує Роман Гіршфельд.

Аграрії гідно оцінили новий формат глибокорозпушувача ФРАНК-3sp, який вперше був представлений на європейському ринку. Система точного внесення гранульованих добрив під час розпушування отримала масу позитивних відгуків. Таке рішення істотно заощаджує добрива, підвищує врожайність і зберігає природний ґрунтовий баланс.
Коротка дискова борона ДУКАТ-9 в оновленому дизайні, привернула масу відвідувачів. Зокрема, своїми враженнями поділився власник агрофірми з Канади: «Дуже цікаве рішення, на мій погляд – унікальна технологія у LOZOVA MACHINERY. Я на практиці переконався в ефективності такого підходу, в цьому сезоні для осінніх робіт використовував ДУКАТИ і отримав відмінний результат».

[[{“fid”:”678852″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Продовженням серії прем’єр на AGRITECHNIСA-2019 стала демонстрація важкої дискової борони ДУКАТ GOLD з шириною захвату 6 метрів. Агрегат, створений для роботи по залишках просапних культур, отримав позитивні відгуки аграріїв, пройшовши низку натурних випробувань на європейських полях. Важка дискова борона рівномірно перемішує грунт і рослинні залишки на глибину до 20 см без забивання, легко справляючись з великою кількістю органічної маси кукурудзи і соняшника.
LOZOVA MACHINERY в черговий раз підтвердили свій високий рівень як виробник якісної продукції, яка відповідає світовим стандартам.

«Agritechnicа-2019 для нас дуже продуктивна, оскільки сьогодні наша техніка цікава і досить популярна. Ми посилили свої позиції в Європі, відбувся конструктивний діалог з фермерами та міжнародними експертами аграрної галузі. Це – успіх, це – перемога і результат плідної роботи всієї нашої команди. З ЛОЗВСЬКИМИ МАШИНАМИ ГРОШІ – ДІЙСНО ПАШУТЬ!», – резюмує Роман Гіршфельд.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/agritechnica-2019-trendy-lozova-machinery
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    AGRITECHNICА-2019: тренды LOZOVA MACHINERY

    AGRITECHNICА-2019: тренды LOZOVA MACHINERY

    Кроме демонстрации достижений AGRITECHNICА, для LOZOVA MACHINERY, послужила и бизнес-площадкой. Компания еще глубже интегрировалась в мировое аграрное сообщество, расширив географию поставок и укрепив свои позиции в Германии, Франции, Великобритании, Канаде. С рядом крупных компаний были достигнуты договоренности о перспективах сотрудничества, подписаны свыше 20 дилерских соглашений.

    «Для нас важно, чтобы наши агрегаты помогали полностью реализовать потенциал любого агрохолдинга или фермерского хозяйства, независимо от агроклиматических условий», – подчеркивает президент LOZOVA MACHINERY Роман Гиршфельд. 
    Инновации, воплощенные в орудиях LOZOVA MACHINERY – это идеальный баланс производительности и экономичности, оптимальное сочетание качества почвообработки и защиты окружающей среды, что сегодня так актуально для мирового АПК.
    Высокие оценки специалистов известных брендов получил новаторский и уникальный концепт LOZOVA MACHINERY – «ноль обслуживания». Принцип, при котором техника не требует техобслуживания на протяжении всего жизненного цикла. 
    Помимо качественной почвообработки и рационального использования ресурсов, важно добиться экономического эффекта, а это – высокая скорость работы, отсутствие простоев техники, малые затраты на топливо. Именно такие решения воплощены в технике LOZOVA MACHINERY.

    «Наши агрегаты максимально ориентированы на нужды и комфорт фермеров. Машины не имеют точек смазки и не требуют обслуживания, что дает значительный экономический эффект. За этим будущее сельхозмашиностроения – автономность, необслуживаемость и эффективность», – комментирует Роман Гиршфельд.

    Аграрии по достоинству оценили новый формат глубокорыхлителя ФРАНК-3sp, который впервые был представлен на европейском рынке. Система точного внесения гранулированных удобрений во время рыхления, получила массу позитивных отзывов. Такое решение существенно экономит удобрения, повышает урожайность и сохраняет природный почвенный баланс.

    Короткая дисковая борона ДУКАТ-9 в обновленном дизайне, привлекла массу посетителей. В частности, своими впечатлениями поделился владелец агрофирмы из Канады: «Очень интересное решение, на мой взгляд – уникальная технология у LOZOVA MACHINERY. Я на практике убедился в эффективности такого подхода, в этом сезоне для осенних работ использовал ДУКАТЫ и получил отменный результат».

    [[{“fid”:”678852″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“style”:”width: 545px;”,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

    Продолжением серии премьер на AGRITECHNIСA-2019, стала демонстрация тяжелой дисковой бороны ДУКАТ GOLD с шириной захвата 6 метров. Агрегат, созданный для работы по остаткам пропашных культур, получил позитивные отзывы аграриев, пройдя череду натурных испытаний на европейских полях. Тяжелая дисковая борона равномерно перемешивает почву и растительные остатки на глубину до 20 см без забивания, легко справляясь с большим количеством органической массы кукурузы и подсолнечника.
    LOZOVA MACHINERY в очередной раз подтвердили свой высокий уровень как производитель качественной продукции, соответствующей мировым стандартам. 

    «Agritechnicа-2019 для нас очень продуктивна, поскольку сегодня наша техника интересна и узнаваема. Мы усилили свои позиции в Европе, состоялся конструктивный диалог с фермерами и международными экспертами аграрной отрасли. Это – успех, это – победа и результат плодотворной работы всей нашей команды. С ЛОЗОВСКИМИ МАШИНАМИ ДЕНЬГИ – ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ПАШУТ!», – резюмирует Роман Гиршфельд.

     
    Перегляди: 0
    Читай нас у та
    Адреса: https://agroreview.com/content/agritechnica-2019-trendy-lozova-machinery
    Like
    Цікаво
    Подобається
    Сумно
    Нічого сказати