Tempo950x100

Tempo300x100

Agrohub не планує працювати з розподілом держдотацій

Agrohub не планує працювати з розподілом держдотацій

Про це повідомила засновник і керівник проекту Agrohub Юлія Порошенко в ході круглого столу в Києві, пише УНІАН.

«Я і Agrohub прийняли для себе стратегію, що ми не працюємо з державою, ми не працюємо з державними дотаціями, державним фондуванням. Ми працюємо на стороні бізнесу – з великими і середніми корпораціями. Наші зусилля спрямовані на те, щоб допомогти їм стати більш ефективними і продуктивними. Тому спільних проектів з державою ми не плануємо», – зазначила Порошенко, відповідаючи на питання  про те, чи збирається Agrohub співпрацювати з урядом для автоматизації і встановлення справедливості у розподілі державних дотацій.

Що ж стосується співпраці проекту Agrohub з бізнесом, то Юлія Порошенко зазначила спільну роботу з агрохолдингом “Миронівський хлібопродукт” (МХП), компанією “Мрія” і “Агрикон”.

Керівник проекту Agrohub також звернула увагу на той факт, що відсоток проникнення технологій в аграрному секторі України поки залишається ще дуже низьким – близько 10% в порівнянні з світовими лідерами. У зв’язку з чим Порошенко висловила надію, що великі агрокомпанії почнуть приділяти більше уваги новітнім технологіям.

 

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/agrohub-ne-planuye-pracyuvaty-z-rozpodilom-derzhdotacij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати