Tempo950x100

Tempo300x100

AGROIT 2017: інформаційні технології в аграрному бізнесі

AGROIT 2017: інформаційні технології в аграрному бізнесі

Інформаційні технології є запорукою успішного та ефективного ведення агробізнесу. Вони дозволяють автоматизувати виробництво та проаналізувати показники ефективності, здійснити картування та супутниковий моніторинг полів, здійснити правильний облік земельного банку, сканувати ґрунт та проаналізувати його стан, здійснювати облік пального та інших ресурсів підприємства, впровадити навігацію транспорту та якісно керувати автопарком підприємства, використовувати безпілотні літальні апарати з метою вимірювання полів, контролю якості обробітку посівних площ, аналізу посівів тощо.

 

Організатори конференції AGROIT 2017 запрошують аграріїв (як агрохолдинги, так і невеликі аграрні підприємства) з усієї України та провайдерів ІТ рішень для аграрного сектору задля знайомства аграріїв з новітніми технологіями.

Презентувати рішення для аграрного сектору будуть такі компанії, як Bitrek, Транс Контроль Сервіс, Агроконтроль, Global GIS, Drone.UA, AgroDrone, GigaCloud, De Novo, Е-консалтинг, Forland, Koleso, Прогресивні Ферми, Kleffmann Group та інші технологічні компанії.

 

Деталі конференції AGROIT 2017

Дата: 30 жовтня 2017;

Тривалість: 10:00 – 18:00;

Місце проведення: зал Forum (2 поверх) бізнес-центр «Кристал». Київ, Харківське шосе, 175 (метро Бориспільська).

Контакти організаторів: +380 97 900 63 27, [email protected].

Сайт конференції: https://meetprofessionals.biz/event/agroit2017.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/agroit-2017-informacijni-tehnolohiyi-v-ahrarnomu-biznesi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати