Tempo950x100

Tempo300x100

Аграріям направлено 11,5 млн гривень компенсації за придбану техніку

Аграріям направлено 11,5 млн гривень компенсації за придбану техніку

Станом на 29 вересня за частковою компенсацією звернулось 68 підприємств на загальну суму компенсації 10 856 343 грн, які вже направлено до банків для перерахування аграріям.

Крім того, у серпні до державних банків було подано заявки та документи для отримання часткової компенсації 6 підприємствами агропромислового комплексу на загальну суму компенсації у 727 429 грн, яку було направлено у повному обсязі.

Загалом, за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у Державному бюджеті на 2017 рік передбачено 550 млн гривень.

Для збільшення ефективності зазначеної програми та усунення виявлених недоліків, триває робота з удосконалення та напрацювання змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затверджено постановою КМУ від 01.03.2017 № 130.

Детальніше з програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання українського виробництва можна ознайомитись за посиланням: http://www.minagro.gov.ua/uk/budget?tid_hierachy=1347

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrariyam-napravleno-115-mln-hryven-kompensaciyi-za-prydbanu-tehniku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати