Аграрії Канади відкривають для себе техніку українського бренду

Аграрії Канади відкривають для себе техніку українського бренду

Все більше канадських аграріїв відкривають для себе техніку українського бренду та переконуються в її надійності та ефективності. У серпні з агрегатами LOZOVA MACHINERY знайомилися фермери східних провінцій. ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ взяли участь у регіональних виставках-ярмарках – Williamstown Fair (9-11 серпня, Уильямстаун, Онтаріо) і Vankleek Hill Fair (15-18 серпня, Ванклик Хілл, Онтаріо).

[[{“fid”:”657511″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]
За більш ніж 200-річну історію існування канадських агрозаходів, Україна тут була представлена вперше. LOZOVA MACHINERY продемонстрували короткі дискові борони ДУКАТ з шириною захвату 3 і 6 метрів. Знаряддя добре адаптовані до місцевих ґрунтово-кліматичних умов і відмінно справляються з важкопрохідним грунтом канадських полів. Це підтверджує досвід застосування і позитивні відгуки місцевих фермерів, які ділилися своїми враженнями та були приємно здивовані високою якістю обробки, ергономічністю і зносостійкістю техніки ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН.

[[{“fid”:”657512″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

LOZOVA MACHINERY продовжують інтегруватися у канадський ринок і зовсім скоро представлять техніку на одній з найбільших сільськогосподарських виставок – Сanada’s Outdoor Farm Show (10-12 вересня).

 

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrariyi-kanady-vidkryvayut-dlya-sebe-tehniku-ukrayinskoho-brendu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати