Tempo950x100

Tempo300x100

Аграрії вимагають покарати винних у розкраданні зерна з елеваторів «Агроінвестгруп»

Аграрії вимагають покарати винних у розкраданні зерна з елеваторів «Агроінвестгруп»

За попередньою інформацією, перелік ошуканих контрагентів дуже різний – від українських до міжнародних компаній, від невеликих виробників до великих експортерів чи банків, а сума збитків сягає 80-120 млн доларів, передає прес-служба УЗА.

Даний випадок на зерновому ринку України, на щастя, є поодиноким, але вже сколихнув не лише вітчизняний зерновий бізнес, а і міжнародні ринки. Очевидно, український ринок буде ще довго оговтуватись від наслідків таких злочинних дій окремого учасника ринку.

Читайте також: Скандал в АПК: як власники елеваторів вкрали зерна на мільйони доларів

УЗА засуджує будь-які шахрайські дії та завжди виступає за прозорий, добросовісний та легальний бізнес. Саме тому УЗА вимагає негайного розслідування правоохоронними органами даного випадку та невідворотного покарання винних у скоєнні цього злочину.

УЗА переконана, що об’єднання зусиль усіх учасників ринку, правоохоронної системи та громадськості покладе край будь-яким махінаціям недобросовісних учасників ринку та забезпечить прозорість, законність та економічну стабільність зерновому ринку України.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrariyi-vymahayut-pokaraty-vynnyh-u-rozkradanni-zerna-z-elevatoriv-ahroinvesthrup
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати