Tempo950x100

Tempo300x100

Аграрії вимагають запустити програми держпідтримки АПК

Аграрії вимагають запустити програми держпідтримки АПК

Громадська спілка «Всеукраїнський аграрний форум» від імені організацій-членів: ГС «Аграрний союз України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада», Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, ВГО «Українська аграрна конфедерація», Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» звернулась до першого Віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва з проханням сприяти якнайскорішому початку реалізації програм державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

Про це повідомляє прес-служба ВАР.

Як відомо, Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» загальна сума державної підтримки аграрної галузі за різними програмами становить 6 362,9 млн грн. Однак, на сьогодні не прийнято жодного Порядку використання коштів бюджетної підтримки, що, в свою чергу, викликає занепокоєння безпосередньо з боку сільськогосподарських товаровиробників.

Представники аграрного бізнесу зацікавлені в якнайскорішому початку реалізації згаданих програм державної підтримки та, водночас, наголошують на необхідності напрацювання конкретних пропозицій щодо прозорих напрямків і механізмів використання бюджетних коштів.

Враховуючи вище викладене, Всеукраїнський Аграрний Форум просить долучити експертів провідних громадських організацій АПК до участі у розробці відповідних порядків використання коштів бюджетної підтримки.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrariyi-vymahayut-zapustyty-prohramy-derzhpidtrymky-apk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати