Tempo950x100

Tempo300x100

Аграрна конференція “Стратегії експорту: трейдинг і логістика”

Аграрна конференція “Стратегії експорту: трейдинг і логістика”

Майбутня конференція викликала великий інтерес не тільки з боку учасників, а і з боку спікерів-практиків, експертів, представників зарубіжних компаній-імпортерів української аграрної продукції, держчиновників, вітчизняних та іноземних дипломатів.

“ПроАгро Груп” вдячна всім за увагу до заходу і довіру і з гордістю повідомляє, що на III щорічній Аграрній конференції “Стратегії експорту: трейдинг і логістика” виступлять представники Посольства ОАЕ в Україні, представники Посольства України в КНР і Монголії, представники Посольства України в Алжирській Народній Демократичній Республіці та Малі. Дипломати з ОАЕ розкриють можливості кооперації України та ОАЕ і дадуть свої рекомендації щодо виведення української агропродукції на ринок країни. Українські працівники посольств розкажуть про особливості місцевих ринків зернових та олійних і поділяться порадами щодо організації торгівлі агропродукцией в Китаї та Алжирі.

Торговий день конференції також включає в себе виступ спікера-спеціаліста з Іраку, представника Consulting Integrated, яка освоювала успішно ринок Японії, і експерта з Субсахарської Африки PanAfrican Trading Alliance.

Кожен виступ на III щорічній Аграрної конференції “Стратегії експорту: трейдинг і логістика” – це практичний кейс, заснований на власному досвіді спікерів. Це якраз те, за чим приходять люди на конференції – отримати корисні знання, потрібну інформацію та нові контакти. Якщо Ви плануєте диверсифікувати ринки продажу своєї аграрної продукції, то чекаємо Вас 8-9 лютого 2018 року в готелі “Вісак” на конференції. Залишилося зовсім небагато часу до початку заходу, поспішайте подати заявку!

З питань участі у роботі заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтесь до Інформаційної компанії “ПроАгро”:

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarna-konferenciya-stratehiyi-eksportu-trejdynh-i-lohistyka
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати