Аграрні інновації відправляються на Святу Землю

Аграрні інновації відправляються на Святу Землю

На ній засновник Agrohub, співзасновник Radar Tech Юлія Порошенко розповість про впровадження інноваційних технологій в Україні.

Юлія Порошенко: «Історично склалося так, що Ізраїль — центр світових агроінновацій. За свою недовгу історію ця невелика країна зробила не один прорив у вирощуванні продуктів харчування. З 1950-х років ізраїльські фахівці знаходили ефективні способи рослинництва в несприятливих умовах і ділилися досвідом. Сьогодні на виставку в Тель-Авів з’їжджається весь світ агроінноваторов, і Україні потрібно бути частиною цієї живої екосистеми, щоб брати участь в міжнародному співробітництві».

На виставці буде 150 учасників з 16 країн, що представляють рішення в 28 напрямках агропромисловості. Конференція включає 15 експертних дискусій на тему 2018 року — «Агровиробництво в посушливих і напівпосушливих умовах». Завдання Agrohub на 20-й Міжнародній виставці і конференції агротехнологій — знайти нові рішення для українських агровиробників і представити українські агроінноваційні напрацювання зацікавленим компаніям.

У 2017 році, за даними AgFunder, в світі у агроінновації було інвестовано рекордні $10,1 млрд, що на 29% більше, ніж у 2016 році.

20-а Міжнародна виставка і конференція агротехнологій 2018 організована Agritech Israel і kenes exhibitions у кооперації з урядом Ізраїлю. Вона об’єднує промисловість, бізнес, науку і регуляторів, щоб дати підприємцям, інвесторам і партнерам нові можливості.

Agrohub — організація, що сприяє проникненню інновацій в український агросектор. У листопаді 2017 року Agrohub, спільно з Radar Tech і МХП, запустив акселератор для стартапів MHP accelerator. У січні 2018 року Agrohub організував дискусійну панель про український агробізнес під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Також організація уклала освітнє партнерство з Києво-Могилянською бізнес-школою [kmbs].

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarni-innovaciyi-vidpravlyayutsya-na-svyatu-zemlyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    БІЛЬШЕ НОВИН