Tempo950x100

Tempo300x100

Аграрні інновації відправляються на Святу Землю

Аграрні інновації відправляються на Святу Землю

На ній засновник Agrohub, співзасновник Radar Tech Юлія Порошенко розповість про впровадження інноваційних технологій в Україні.

Юлія Порошенко: «Історично склалося так, що Ізраїль — центр світових агроінновацій. За свою недовгу історію ця невелика країна зробила не один прорив у вирощуванні продуктів харчування. З 1950-х років ізраїльські фахівці знаходили ефективні способи рослинництва в несприятливих умовах і ділилися досвідом. Сьогодні на виставку в Тель-Авів з’їжджається весь світ агроінноваторов, і Україні потрібно бути частиною цієї живої екосистеми, щоб брати участь в міжнародному співробітництві».

На виставці буде 150 учасників з 16 країн, що представляють рішення в 28 напрямках агропромисловості. Конференція включає 15 експертних дискусій на тему 2018 року — «Агровиробництво в посушливих і напівпосушливих умовах». Завдання Agrohub на 20-й Міжнародній виставці і конференції агротехнологій — знайти нові рішення для українських агровиробників і представити українські агроінноваційні напрацювання зацікавленим компаніям.

У 2017 році, за даними AgFunder, в світі у агроінновації було інвестовано рекордні $10,1 млрд, що на 29% більше, ніж у 2016 році.

20-а Міжнародна виставка і конференція агротехнологій 2018 організована Agritech Israel і kenes exhibitions у кооперації з урядом Ізраїлю. Вона об’єднує промисловість, бізнес, науку і регуляторів, щоб дати підприємцям, інвесторам і партнерам нові можливості.

Agrohub — організація, що сприяє проникненню інновацій в український агросектор. У листопаді 2017 року Agrohub, спільно з Radar Tech і МХП, запустив акселератор для стартапів MHP accelerator. У січні 2018 року Agrohub організував дискусійну панель про український агробізнес під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Також організація уклала освітнє партнерство з Києво-Могилянською бізнес-школою [kmbs].

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarni-innovaciyi-vidpravlyayutsya-na-svyatu-zemlyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН