«Аграрний фонд» збільшує обсяги закупівель зерна для забезпечення продовольчої безпеки

«Аграрний фонд» збільшує обсяги закупівель зерна для забезпечення продовольчої безпеки

Станом на 13 квітня ПАТ «Аграрний фонд» за програмою обміну мінеральних добрив на зерно майбутнього врожаю законтрактував 44,6 тис. тон зернових врожаю 2020 року. Про це повідомляє прес-служба  ПАТ «Аграрний фонд».

На розгляді документи на укладання схожих контрактів ще на 40 тис. тон. Крім того, за фінансовим форвардом додатково планується закупити майже 200 тис. тон зерна.

“На жаль, попереднім керівництвом функцію ПАТ «Аграрний фонд» щодо забезпечення продовольчої безпеки країни було забуто й компанія займалася непритаманними їй видами діяльності. На сьогоднішній день ситуація, яка склалася в країні і світі, показала, що ми маємо бути готові до будь-яких надзвичайних ситуацій, й ми прекрасно розуміємо відповідальність ПАТ «Аграрний фонд» як державного оператора зернового ринку”, – йдеться у повідомленні..

Нагадаємо, що ПАТ «Аграрний фонд» працює над тим, щоб допомогти державі стримувати ціни на борошно для населення і виділяє для цього 40 тисяч тон зерна на переробку.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarnyj-fond-zbilshuye-obsyahy-zakupivel-zerna-dlya-zabezpechennya-prodovolchoyi-bezpeky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати