Аграрний фонд звинувачує підприємство в неповерненні зерна

Аграрний фонд звинувачує підприємство в неповерненні зерна

За зверненням ПАТ «Аграрний фонд» Управління захисту економіки Національної поліції України провело попереднє розслідування і вручило підозру керівництву ТОВ «Українська зернова компанія «Грейнкор» у зв’язку з неповерненням зерна ПАТ «Аграрний фонд». Про це повідомляє рес-служба ПАТ «Аграрний фонд».

ТОВ «Грейнкор» в особі її директора Зеленої А.І. уклали форвардний контракт з ПАТ «Аграрний фонд» на поставку зерна пшениці і отримали грошові кошти в якості авансу. Однак вищезазначене товариство свої зобов’язання перед ПАТ «Аграрний фонд» не виконало: поставки зерна не здійснило і кошти не повернуло. Наразі, за інформацією Управління захисту економіки, керівництво ТОВ «Грейнкор» підозрюється у привласненні майна в особливо великих розмірах, відповідно до ст. 191 КК України.

ПАТ «Аграрний фонд» звертається до агровиробників виконати обов’язки, згідно з контрактом, та наголошує на необхідності своєчасного повернення зерна або коштів, які були отримані під час укладання форвардного контракту. У випадку невиконання умов форвардного контракту, Товариство в обов’язковому порядку звертається до правоохоронних органів та судових інстанцій.

 

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarnyj-fond-zvynuvachuye-pidpryyemstvo-v-nepovernenni-zerna
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати