Tempo950x100

Tempo300x100

Аграрний комітет планує розглядати правки в земельний закон до 27 грудня

Аграрний комітет планує розглядати правки в земельний закон до 27 грудня

Про це повідомила фракція “Слуга народу” в Telegram-каналі, пише finbalance.com.ua.

“«Слуги народу» не зважатимуть на провокації і продовжуватимуть працювати заради змін у країні. Якщо інші фракції і представники інших політичних сил не будуть займатися провокаціями і штучним затягуванням часу, ми розраховуємо, що наступного тижня нам вдасться розглянути всі правки до законопроєкту”, – прокоментував учорашнє засідання Комітету заступник голови фракції Павло Халімон.

Зазначають, що для завершення роботи над поправками затверджено додатковий графік засідань (23, 24, 26, 27 грудня), і депутати підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, 17 грудня роботу під час мітингу біля парламенту двічі відбулися бійки між представниками “Національного корпусу” і Національної поліції. У сутичках постраждали 17 поліцейських і двоє протестувальників (одному з них кинув у голову камінь інший учасник протесту). За фактом подій біля Ради розпочато провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу, трьом учасникам бійки збираються висунути підозри.

Вчора “Батьківщина” і ОПЗЖ блокували роботу аграрного комітету, який розглядає поправки до законопроєкту, яких понад 4 тис. 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrarnyj-komitet-planuye-rozhlyadaty-pravky-v-zemelnyj-zakon-do-27-hrudnya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати