«Агро-2019» матиме цікаві родзинки

«Агро-2019» матиме цікаві родзинки

Вже вкотре на території Національного Комплексу «Експоцентр України» буде зібрано біля 1300 компаній із 15 країн світу. Однак цього року виставка має багато родзинок та буде відрізнятися від заходів попередніх років.

«Головною метою при підготовці «Агро-2019» ми ставили собі зарекомендувати вже культовий захід як більше ніж агровиставка, а щоб це була найбільша агропромислова подія в Україні та Східній Європі. «Агро-2019» має стати ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем’єрних показів в усіх галузях АПК України. Саме для цього програма виставки передбачає низку ділових заходів, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками», – наголосила Ольга Трофімцева.

Експозиція виставки охоплює всі без винятку галузі сільського господарства і цього року в рамках «АГРО-2019» відбудуться 12 спеціалізованих виставок:

  • ExpoAgroTech – сільськогосподарська техніка, обладнання і запасні частини;
  • Біопаливо – відновлювальні джерела енергії;
  • Hi-Tech Агро – автоматизація, керування альтернативною енергетикою, GPS і GIS-технології;
  • Organic – органічні продукти, засоби і технології;
  • Animal’EX – свійські тварини, ветеринарія і товари для тваринництва;
  • Еквісвіт – виставка конярства та кінного спорту;
  • FishExpo – рибне господарство і рибальство;
  • Рослинництво і агрохімія – агротехніка, агрохімія, екологічні продукти і технології, присадибне господарство, садівництво, городництво, рослинництво, теплиці;
  • Agro Build-Expo  – будівництво: техніка, БМЗ, будівельні матеріали;
  • Агро – транспорт і логістика – забезпечення транспортування і зберігання продукції;
  • EcoHouse – демонстрація переліку будівельних екологічно чистих матеріалів і технологій;
  • Сучасний Фермер – комплексні рішення для невеликих фермерських господарств та приватних землевласників.

У виставці візьмуть участь компанії з таких країн, як: Німеччина, Польща, Латвія, Білорусь, Італія, Туреччина, Індія. Вперше на «Агро-2019» будуть представлені тематичні павільйони виробників з США, Канади та Китаю.

Основою ділової частини «Агро-2019» стане конференція «Агро 4.0», котра є частиною «Українського експортного тижня». «Агро 4.0» включає в собі чотири складові: економічну, соціальну, екологічну та інноваційну, що являє собою єдину систему розвитку АПК. Окрім традиційної ділової частини, яка включає практичні семінари, конференції, презентації та круглі столи, програма виставки передбачає цілу низку інших цікавих заходів.

В рамках виставки відбудеться Аукціон племінних тварин, де всі бажаючі зможуть взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід рекомендованих для розведення у конкретному регіоні.

Також під час «Агро-2019» пройдуть: «Агро Авто Шоу» – автомобільний фестиваль разом із експозицією легкових і комерційних авто, «AgroFoodFest» – тематичний фестиваль та експозиція ресторанів і крафтових виробників,  головний Акцент в цьому році зосереджений на змаганнях на відкритому вогні – «Мангальний БАТЛ», де буде виявлено найкращу мангальну ресторацію та український «Ярмарок» товарів народного промислу.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahro-2019-matyme-cikavi-rodzynky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати