Tempo950x100

Tempo300x100

Агробізнес: стратегія розвитку, нові технології і фінансові рішення

Агробізнес: стратегія розвитку, нові технології і фінансові рішення

Учасникам заходу розкажуть про найновіші драйвери аграрного ринку, про державної стратегії в області податків, сертифікації та підтримки аграрної галузі на найближчу перспективу, про те, які виклики перед агробізнесом ставлять нові експортні можливості України на зовнішніх ринках і як максимізувати ефект від інвестицій.

Ці та багато інших найбільш актуальних питань розвитку аграрного бізнесу обговорять представники влади, провідні аграрні компанії і виробники сільськогосподарської сировини, трейдери і транспортно-логістичні компанії, експерти і аналітики ринку, а також представники банків і міжнародних фінансових інститутів.

Серед запрошених спікерів“ACC The Chamber of Commerce” (Американська торгова палата в Україні), Міністерство Юстиції України, Асоціація Українського бізнесу у Польщі, Український клуб аграрного бізнесу (УКАБ), Company «Strategia & Sviluppo Consultants Ukraine» – SSCU (проект AgriAnalytica), Компанія «Агролізинг ЛКО», ПриватБанк, Німецько-Український Фонд, Проект «Агроторговля України» (Agritrade Ukraine), Представництво Швейцарської групи компаній SalesCapital AG в Україні, Компанія «SP Advisors», Компанія «Интерстач», Компанія “YouControl”, Компанія «ОДА Україна» (Представництво в Україні Французької Компанії «Offre & Demande Agricole»), Компанія «SmartFarming», Компанія «Прогресивні Ферми» (Україна) та багато інших.

Ключові теми для обговорення на Форумі:

Держава та Агробізнес: регулювання, податкова реформа, нові законопроекти та актуальні питання земельної реформи. Коли аграріям чекати ринок землі?

Великі Агрохолдинги: інтеграція нових активів, відповідальний менеджмент, єдині стандарти, введення нових технологій та інструменти підвищення ефективності.

Джерела фінансування та нові фінансові рішення: товарне кредитування, векселі, аграрні розписки, програми фінансування для малого і середнього агробізнесу.

Управління ризиками в Агробізнесі: стратегії ризик-менеджменту для захисту бізнесу від цінових ризиків. Управління товарними ризиками.

Інноваційні процеси та технології в аграрній сфері. Впровадження ефективних енерго-і ресурсозберігаючих технологій в АПК.

Фокус-тема: Стратегія агро-експорту на глобальних ринках: просування, ефективний трейдинг і логістика. Як працювати з виробниками і знаходити ринки збуту, побудова партнерства, створення інфраструктури та фінансові інструменти.

Організатор форуму – компанія BUSINESS-FORMAT.

Дата проведення: 7 і 8 вересня 2017 року
Місце проведення: Парк Готель «Голосієво», Київ, Україна

тел./факс: +38(056) 375-72-80 (-81,-82,-03), [email protected] реєстрація «online»: www.business-format.com.ua, FB https://www.facebook.com/businessformat

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahrobiznes-stratehiya-rozvytku-novi-tehnolohiyi-i-finansovi-rishennya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати