Tempo950x100

Tempo300x100

Агрохолдинг інвестує в ягідний кооператив 300 тисяч грн

Агрохолдинг інвестує в ягідний кооператив 300 тисяч грн

Французька група AgroGeneration з активами в Україні в 2018 році має намір закупити обладнання для заморожування ягід в рамках підтримки кооперативу у місті Красному, пише delo.ua.

“Швидше за все, ми самостійно закупимо холодильне обладнання, плануємо брати участь у кооперативі в якості співзасновника”, — повідомив керівник західного кластера групи Віктор Биков.

За його словами, на розвиток кооперативу з виробництва малини з держбюджету планується виділити близько 100 тис. грн. Зараз районна влада готує документи для реєстрації юридичної особи.

Інвестиції з боку агрохолдингу можуть скласти 300 тис. грн

Зазначимо, що Україна встановила новий рекорд з експорту замороженої малини, завдяки високому попиту з боку країн Євросоюзу. Відповідно до звітів митної служби, тільки у вересні 2017 року Україна відвантажила на зовнішній ринок 3,4 тис. тонн зазначеної продукції, що в 1,8 рази більше, ніж за такий же період роком раніше.

Всього за період з січня по вересень 2017 року Україна експортувала 8,1 тис. тонн замороженої малини, що в 1,7 рази перевищує показник аналогічного періоду попереднього року і є абсолютним максимумом.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ahroholdynh-investuye-v-yahidnyj-kooperatyv-300-tysyach-hrn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати