Tempo950x100

Tempo300x100

ALFA Smart Agro отримала сертифікат ISCC для постачання в ЄС кукурудзи та ріпаку

ALFA Smart Agro отримала сертифікат ISCC для постачання в ЄС кукурудзи та ріпаку

Відповідно до них все біопаливо та сировина, з якої воно виготовляється, повинні бути сертифіковані за стандартами ISCC. 

«Ідея використання відновлювальних джерел енергії та збереження екології близька філософії ALFA Smart Agro. Тож ми легко відгукнулися на вимогу часу і успішно пройшли аудит для отримання сертифікату ISCC», – розповідає керівник департаменту трейдингу агропродукцією ALFA Smart Agro Андрій Риженко.

При проходженні аудиту сертифікується не сам товар, а процес і ланцюжок, за яким він виготовлений, зберігається і доставляється на ринки ЄС. Оцінюється дбайливе використання земельних ресурсів, розрахунок викидів парникових газів та інші показники.
Як повідомив Костянтин Нагорняк, керівник відділу виконання договорів департаменту трейдингу агропродукцією, ALFA Smart Agro отримала сертифікат ISCC у статусі FGP (first gathering point або перша точка збирання сталої біомаси) та Trader по ріпаку та кукурудзі. 

Сертифікація на відповідність вимогам ISCC дає ALFA Smart Agro можливість постачати в країни ЄС ріпак та кукурудзу як сировину для виготовлення біопалива та розширити ринок збуту продукції українських аграріїв.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/alfa-smart-agro-otrymala-sertyfikat-iscc-dlya-postachannya-v-yes-kukurudzy-ta-ripaku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати