Allseeds оновив Наглядову раду

Allseeds оновив Наглядову раду

Його очолив Даниїл Пасько – керуючий партнер інвестиційної компанії Diligent Capital Partners.

Данило має досвід роботи більше 15 років у сфері інвестицій та стратегічного управління у Центральній та Східній Європі. «Для команди Diligent Capital Partners важливо і приємно брати безпосередню участь у розвитку бізнесу, в який ми інвестували. Allseeds – стратегічний партнер нашого фонду і я упевнений, що подальша співпраця в питаннях корпоративного управління, стратегічного планування, управління ризиками буде плідним, дозволить компанії вийти на новий рівень не тільки регіонального значення, але і світового», – прокоментував голова Наглядової ради Даниїл Пасько.

Членом Наглядової ради також став Патрік Брэкен. Патрік керував компанією «Cargill Україна», був членом Ради директорів Української Зернової Асоціації, заснованої за сприяння Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID). «Для мене велика честь приєднатися до професійної наглядової ради Allseeds. Компанія успішно реалізувала не один проект і має потенціал динамічного зростання. Я з нетерпінням чекаю можливості взяти участь у розробці стратегії для досягнення нового етапу і витка розвитку групи Allseeds», – прокоментував новий член Наглядової ради Патрік Брэкен.

Перед членами Наглядової ради стоять завдання щодо визначення пріоритетів поточної діяльності і перспективного розвитку компанії, формування KPI.

Голова групи Allseeds В’ячеслав Петрище прокоментував плани компанії і призначення нових членів Наглядової ради: «Фінансова та інституційна підтримка від наших партнерів – FМО і DCP, дала потужний імпульс розвитку Групи Allseeds в цілому і зокрема нашого бізнесу в поточному маркетинговому році. Тому ми маємо усі підстави успішно відпрацювати і завершити цей рік, заклати надійний фундамент для подальшого розвитку компанії у відповідності з планами, затвердженими новим складом Наглядової ради.»

Нагадаємо, що в 2018 році Нідерландський банк розвитку FMO і Diligent Capital Partners спільно придбали 16% акцій Allseeds SA, надавши фінансування для реалізації стратегії зростання компанії.

Довідка:
Diligent Capital Partners— незалежний фонд прямих інвестицій, що поєднує сильну команду професіоналів з досвідом більше двадцяти років інвестиційної діяльності в регіоні Східної Європи. Фокус фонду зосереджений на сільському господарстві, IT, електронної комерції, інфраструктури, логістики, споживчих товарах і нерухомості.
Allseeds – один з найбільших виробників і експортерів рослинних олій і шротів в Україні. Компанія надає послуги з перевалки рослинних олій і шротів олійних культур на своїх терміналах в порту “Південний”, де можуть обслуговуватися танкери з дедвейтом понад 100 тис. тонн з осадкою до 14,6 м, що є унікальним місцем для перевалки у віддалені місця, такі як Китай, Індія, Близький Схід. Компанія має репутацію надійного і високопрофесійного партнера на ринках сільськогосподарської продукції.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/allseeds-onovyv-nahlyadovu-radu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    БІЛЬШЕ НОВИН