Tempo950x100

Tempo300x100

Allseeds оновив Наглядову раду

Allseeds оновив Наглядову раду

Його очолив Даниїл Пасько – керуючий партнер інвестиційної компанії Diligent Capital Partners.

Данило має досвід роботи більше 15 років у сфері інвестицій та стратегічного управління у Центральній та Східній Європі. «Для команди Diligent Capital Partners важливо і приємно брати безпосередню участь у розвитку бізнесу, в який ми інвестували. Allseeds – стратегічний партнер нашого фонду і я упевнений, що подальша співпраця в питаннях корпоративного управління, стратегічного планування, управління ризиками буде плідним, дозволить компанії вийти на новий рівень не тільки регіонального значення, але і світового», – прокоментував голова Наглядової ради Даниїл Пасько.

Членом Наглядової ради також став Патрік Брэкен. Патрік керував компанією «Cargill Україна», був членом Ради директорів Української Зернової Асоціації, заснованої за сприяння Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID). «Для мене велика честь приєднатися до професійної наглядової ради Allseeds. Компанія успішно реалізувала не один проект і має потенціал динамічного зростання. Я з нетерпінням чекаю можливості взяти участь у розробці стратегії для досягнення нового етапу і витка розвитку групи Allseeds», – прокоментував новий член Наглядової ради Патрік Брэкен.

Перед членами Наглядової ради стоять завдання щодо визначення пріоритетів поточної діяльності і перспективного розвитку компанії, формування KPI.

Голова групи Allseeds В’ячеслав Петрище прокоментував плани компанії і призначення нових членів Наглядової ради: «Фінансова та інституційна підтримка від наших партнерів – FМО і DCP, дала потужний імпульс розвитку Групи Allseeds в цілому і зокрема нашого бізнесу в поточному маркетинговому році. Тому ми маємо усі підстави успішно відпрацювати і завершити цей рік, заклати надійний фундамент для подальшого розвитку компанії у відповідності з планами, затвердженими новим складом Наглядової ради.»

Нагадаємо, що в 2018 році Нідерландський банк розвитку FMO і Diligent Capital Partners спільно придбали 16% акцій Allseeds SA, надавши фінансування для реалізації стратегії зростання компанії.

Довідка:
Diligent Capital Partners— незалежний фонд прямих інвестицій, що поєднує сильну команду професіоналів з досвідом більше двадцяти років інвестиційної діяльності в регіоні Східної Європи. Фокус фонду зосереджений на сільському господарстві, IT, електронної комерції, інфраструктури, логістики, споживчих товарах і нерухомості.
Allseeds – один з найбільших виробників і експортерів рослинних олій і шротів в Україні. Компанія надає послуги з перевалки рослинних олій і шротів олійних культур на своїх терміналах в порту “Південний”, де можуть обслуговуватися танкери з дедвейтом понад 100 тис. тонн з осадкою до 14,6 м, що є унікальним місцем для перевалки у віддалені місця, такі як Китай, Індія, Близький Схід. Компанія має репутацію надійного і високопрофесійного партнера на ринках сільськогосподарської продукції.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/allseeds-onovyv-nahlyadovu-radu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати