Tempo950x100

Tempo300x100

Американці вироблятимуть в Україні продукти з канабісу

Американці вироблятимуть в Україні продукти з канабісу

Все більше країн у світі декриміналізують продукцію із вмістом канабісу. Деякі з них планують таким чином зменшити кількість злочинів та взяти цю сферу під свій контроль. В Україні поки, що таких дозволів немає, але американська компанія планує переробляти у нас сировину для подальшого експорту, повідомляє Інвестор-ЮА.

Україна може в недалекому майбутньому перетворитися на європейського експортера канабісомістких речовин. В Україні видали першу і поки, що єдину ліцензію на імпорт такої сировини з подальшим її реекспортом для американської компанії C21 Investments Inc.

Відповідний дозвіл на імпорт високоякісної канабідіол (КБД)-сировини, екстрактів та концентратів, готових КБД-продуктів, обробку КБД, оптовий продаж готової продукції КБД, а також на реекспорт концентратів КБД та продуктів переробки КБД в Європу і на світовий ринок видала Державна служба України з лікарських засобів та контролю над наркотиками.

Головний виконавчий директор C21 Investments Роберт Чейні так коментує це досягнення:

“Ми раді отримати першу ліцензію, видану в Україні, та розширити її на Європу. Для нас це значуща можливість – побудувати нову галузь, створити нові високоякісні робочі місця та використовувати конкурентні переваги України для доступу до ринків ЄС та глобальних ринків”.

Крім того у компанії заявляють, що вони подали вже відповідні документи на отримання ліцензій для того, щоб вирощувати на території України коноплю. Компанія вже відкрила своє представництво у місті Києві.

Фірма C21 Investments Inc. активно працює на ринку США. Там вона володіє площами, на яких вирощує коноплі в штаті Орегон. Також, компанія купила двох американських виробників їстівних продуктів з канабісу. Нагадаємо, що в Україні продукція з вмістом канабісу зараз є поза законом.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/amerykanci-vyroblyatymut-v-ukrayini-produkty-z-kanabisu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати