Tempo950x100

Tempo300x100

Американські компанії зацікавилися плодоовочевою галуззю України

Американські компанії зацікавилися плодоовочевою галуззю України

Звіт покликаний зацікавити американські компанії робити інвестиції у цю сферу, інформує zaxid.net.

«Через домінування України в експорті зернових культур американські компанії дуже мало знають про великий торговельний та інвестиційний потенціал українського плодоовочевого сектора. Звіт Комерційної служби надасть американським компаніям інформацію, необхідну для оцінки України, як потенційного торговельного та інвестиційного партнера», – йдеться у повідомленні посольства США в Україні.

Посольство закликало американські та українські компанії, які зацікавлені в просуванні торгових можливостей в цій галузі, зв’язатися з Американською комерційною службою у Києві.

«Наша місія полягає у збільшенні американського експорту в Україну, і одним з наших стратегічних пріоритетів є пошук технологій і обладнання США, які будуть сприяти збільшенню виробництва сільськогосподарської продукції в Україні», – сказано в повідомленні.

Як зазначається, більша співпраця між США та Україною у цій сфері допоможе Україні забезпечити виробництво продуктів харчування з доданою вартістю як для внутрішнього ринку, так і для нових експортних ринків.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/amerykanski-kompaniyi-zacikavylysya-plodoovochevoyu-haluzzyu-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати