Tempo950x100

Tempo300x100

Андре Піллінг: Українським аграріям важливо встановити двосторонній контакт з європейськими споживачами.

Андре Піллінг: Українським аграріям важливо встановити двосторонній контакт з європейськими споживачами.

У своїй доповіді “Ринки збуту: Німеччина. Структура, функції та вимоги” в рамках Міжнародного Бізнес-Форуму «АГРОБІЗНЕС: СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ, НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ І ФІНАНСОВІ РІШЕННЯ» експерт описав особливості ринку Німеччини і акцентував увагу на тому, що українська агропромисловість має величезний потенціал на світовому ринку. 

За словами Андре Піллінга, Керівника проекту «Агроторгівля України» (Agritrade Ukraine) українські аграрії не повною мірою використовують можливості експорту. Наприклад, квота на постачання часнику в ЄС була використана тільки на 10%. Насамперед, Україна втрачає гроші, залишаючи маржу посередникам. Крім того, ціни українських виробників дуже конкурентно здатні на європейських ринках. Не роблячи акцент на експорт, українські виробники втрачають багато прибутку і можливостей затвердити бренд вітчизняної продукції на світовому ринку.

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для AgroReview

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/andre-pillinh-ukrayinskym-ahrariyam-vazhlyvo-vstanovyty-dvostoronnij-kontakt-z-yevropejskymy-spozhyvachamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати