Tempo950x100

Tempo300x100

“Астарта” планує збільшити земельний банк на 60%

“Астарта” планує збільшити земельний банк на 60%

Про це повідомив операційний директор холдингу Желько Ерцег, пише biz.nv.ua
 

“За нашою стратегії, до 2020 року ми повинні вийти на 400 тис. га, це одне з основних напрямків інвестування”, – сказав він.

Коментуючи дозвіл АМКУ на придбання 3 компаній в Полтавській і Житомирській областях, він зазначив, що це невеликі господарства, які знаходяться поруч з активами холдингу, і після цієї угоди земельний банк збільшився десь на 10 тис. га.

Крім того, операційний директор заявив, що в разі відкриття ринку землі значно зросте інвестиційна привабливість країни.

“Це, можливо, занадто оптимістично, але якщо це піде масштабно, якщо це не буде довгий процес з масою адміністративних обмежень, якщо буде можливо інвесторам купувати землю, я вважаю, це буде найбільший інвестиційний бум за всю її (країни) історію”, – додав Ерцег.

Він також нагадав, що компанія продовжує реалізацію своєї елеваторної програми, і зараз активно будуються два елеватори по 100 тис. т, а будівництво третього планується почати до кінця цього року в Полтавській області.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет надав дозвіл холдингу Астарта на придбання часток у розмірі понад 50% в статутному капіталі 3 підприємств.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/astarta-planuye-zbilshyty-zemelnyj-bank-na-60
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати