Tempo950x100

Tempo300x100

Багатостраждальних овець, що 2 тижні чекали на митниці, передадуть на екоферму

Багатостраждальних овець, що 2 тижні чекали на митниці, передадуть на екоферму

Багатостраждальні вівці, що мучилися на митниці, – повертаються до Одеси. Надалі тварини мешкатимуть на екофермі. Власниця отари передала її новому господарю, це підкріпили і документальною угодою, передає “5 канал”.

Нині на території екоферми облаштовані кілька ангарів, пасовисько та сільгоспприміщення. Територія обладнана всіма необхідними комунікаціями. Для отари ще й спорудять окремий загін та завезуть сіна.

Читайте також: Без їжі та води: у порту «Чорноморськ» майже два тижні простоює фура з 300 вівцями, половина з яких вже загинули

Як повідомлялося, протягом двох тижнів 300 овець перебували зачиненими у вантажівці на території порту в Чорноморську. Покупець у Туреччині відмовився від поставленого товару, але вантажівку не випускали з території порту, оскільки побоювалися спалахів небезпечних тваринних недуг. Наприкінці жовтня фуру з отарою вивезли до спеціального майданчика на Вінниччині. 60 померлих овець – утилізували. Решта ж – от дочекалася еко-проживання.

“Інформація про те, що вівці здорові, в нас підтверджена начальником Держпродспоживслужби України. Але документального підтвердження, хоча б в скрін-копії, ми ще не бачили”, – уточнила волонтер Вікторія Козаченко.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/bahatostrazhdalnyh-ovec-shcho-2-tyzhni-chekaly-na-mytnyci-peredadut-na-ekofermu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати