Tempo950x100

Tempo300x100

Бельгійська компанія почала поглиблювати дно в порту “Південний”

Бельгійська компанія почала поглиблювати дно в порту “Південний”

Два днопоглиблювальних судна – Breughel і Odin – прибули в порт “Південний”, де будуть вести експлуатаційне днопоглиблення внутрішньої акваторії та підхідного каналу порту.

 

Про це повідомила фахівець відділу зовнішніх комунікацій АМПУ Олександра Аксьонова, пише Укрінформ.

“2 листопада в акваторії морського порту «Південний» для здійснення експлуатаційного днопоглиблення прибуло судно – самоотвозной землесос Breughel – компанії Novadeal LTD (дочірнього підприємства групи компаній DEME Group, Бельгія). Увечері до того ж причалу пришвартувалося судно-плуг Odin”, – зазначила Аксьонова.

Глава адміністрації порту “Південний” Максим Широков констатував, що “контракт з бельгійською компанією Novadeal LTD став третім проектом, спрямованим на збільшення потужності порту та підвищення його інвестиційної привабливості. Роботи по проекту необхідні для підтримання паспортних глибин акваторії порту “Південний” і забезпечення безпеки мореплавання в операційних акваторіях причалів №№ 2-4, 7-9, 16,17, 3Н і 38″.

Планується, що роботи з днопоглиблення триватимуть до кінця листопада поточного року.

Як повідомлялося, 20 червня Адміністрація морпортів України уклала з дочірньою компанією бельгійської DEME Group – Novadeal ltd – контракт на експлуатаційне днопоглиблення внутрішньої акваторії та підхідного каналу МТП “Південний”.

Бюджет проекту становить 96 мільйонів 28 тисяч гривень. Запланований обсяг днопоглиблення – 411 238 тисяч кубометрів.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/belhijska-kompaniya-pochala-pohlyblyuvaty-dno-v-portu-pivdennyj
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати