Tempo950x100

Tempo300x100

Безкоштовні квитки на експорт для українських фермерів

Безкоштовні квитки на експорт для українських фермерів

– Це партнерство дозволить нам охопити одну з найбільш перспективних галузей на Півдні України. Ми познайомимо учасників AGROPORT з прекрасним сервісом Turkish Airlines в понад 300 напрямків по всьому світу. Під час виставки запропонуємо гостям корпоративний продукт Turkish Corporate Club, який передбачає додаткові переваги для його членів, – позначив Ербіль Акгюн, директор представництва Turkish Airlines Inc. у р. Херсон.

Такий симбіоз з найбільшою авіакомпанією Європи, яка на сьогоднішній день, забезпечує польоти більш ніж у 120 країн світу, і найбільшого аграрного заходу Східної Європи – логічне продовження стратегічного 5-річного плану розвитку AGROPORT Ukraine. А також можливість перетворити українські аеропорти не тільки в майданчики для реального розвиток фермерства, але і в «відправні точки» для налагодження міжрядних експортних торгових відносин.

«Якщо на початку року разом з нашим новим проектом Agroportex.bio ми сприяли заочному знайомству потенційних європейських покупців з українськими агровиробниками, представляючи наші компанії і фермерські господарства у друкованих путівниках по агробізнесу України, то зараз спільно з Turkish Airlines ми даруємо можливість особисто прийняти участь у провідних європейських виставках», – зазначив генеральний менеджер проекту AGROPORT Ukraine.

Напрямки квитків підібрані так, щоб переможці могли познайомитися із зарубіжним досвідом і особисто налагодити бізнес-контакти на найбільших профільних виставках, тематика яких є актуальною для південного агробізнесу: з ухилом на логістику, плодоовочівництво (FruitLogistic, Berlin) і органічне фермерство (Biofach, Nürnberg). Також організатори вирішили підкреслити перспективність розвитку українсько-турецьких бізнес-зв’язків і в якості додаткового напрямку вибрали Стамбул. Більше того, до події вже підключаються партнери з Туреччини та Німеччини, які проробляють бізнес програму по організації низки зустрічей та відвідин місцевих агропідприємств.

Деталі розіграшу будуть опубліковані на сайті: http://agroport.ua/ і розіслані по телеграм каналі: https://t.me/agroport_ex

Нагадаємо, що VIII Міжнародна агропромислова виставка і форум з розвитку фермерства Agroport South Kherson 2018/АГРОПОРТ ПІВДЕНЬ Херсон 2018 відбудеться 26-28 липня 2018 р. на території Міжнародного аеропорту «Херсон». АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – інвестиційний потенціал Південної України, логістика сільгосппродукції (у тому числі – річкові перевезення), зрошення, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, ланцюги доданої вартості (переробка сільгосппродукції), туризм, енергоефективні технології, розумні та IT-технології. До участі в Агропорті в Херсоні будуть запрошені фермери з Херсонської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей, а також з інших регіонів України.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/bezkoshtovni-kvytky-na-eksport-dlya-ukrayinskyh-fermeriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати