Білоруси створили унікальне морозиво

Білоруси створили унікальне морозиво

Білоруси виготовили десерт, який ще не випускали світові виробники — морозиво «Білі полюс» з пелюстками васильків і насінням льону в житньому стаканчику.

Ціна 90-грамової порції, виробленої фабрикою «Білі полюс», — 1 рубль 50 копійок, повідомляє БЕЛТА.

Задумка виробника — створити продукт, спробувавши який, турист в буквальному сенсі відчує Білорусь на смак, адже волошки давно стали трендом в цій країні. А новий продукт доповнено лляними насінням і все це поміщено в стаканчик з житнього борошна.

«Ми давно помітили, що просте запитання туриста «Що такого незвичайного можна спробувати в Білорусі?» ставить у глухий кут наших людей, які одразу згадують хіба що деруни. Сподіваємося, що волошковий пломбір вирішить проблему: це дійсно смачне морозиво і унікальний продукт, якого немає ні в одній країні світу, крім Білорусі. За смаком його навряд чи сплутаєш з іншим десертом. Молочна основа морозива доповнює квітково-трав’яний аромат, а коли трапляється розкусити зернятко льону, відчувається солодкий медово-масляний присмак», — коментує заступник директора з маркетингу «Белага полюси» Максим Журович.

Бренд просуває білоруську мову та культурні символи. Тому логічно, що першою точкою, де з’явиться волошкове морозиво, стане магазин національної атрибутики Symbal.by.

Там новий продукт буде продаватися з 13 травня і до холодної осені. З середини травня волошковий пломбір поступово стануть завозити в супермаркети столиці та інших білоруських міст. Експортувати десерт за межі країни виробники відмовилися принципово, щоб залишити родзинку (точніше волошку) «тільки в Білорусі і більше ніде».

Джерело: agroportal.ua

 

Перегляди: 8
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/bilorusy-stvoryly-unikalne-morozyvo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати