Tempo950x100

Tempo300x100

Більшість українців проти земельної реформи

Більшість українців проти земельної реформи

Більшість українців (52%) не схвалюють доручення президента України Володимира Зеленського про скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. Про це свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології, пише РБК-Україна.

Позитивно ставляться до доручення щодо запровадження ринку землі 35% опитаних, 13% не змогли відповісти на запитання.

Більшість українців проти продажу землі і хочуть референдум

У той же час дві третини українців (64%) вважають, що питання про продаж землі сільськогосподарського призначення має вирішуватися тільки на всеукраїнському референдумі, 26% вважають, що це питання повинні вирішувати президент, Верховна рада та Кабінет міністрів. 10% не змогли відповісти на запитання.

Більшість українців проти продажу землі і хочуть референдум
КМІС провів опитування методом CATI телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера, computer-assisted telephone interviews 16-19 вересня 2019 року по всій Україні за виключенням окупованих областей. У ході опитування проведено 1500 інтерв’ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 2,6%.

Нагадаємо,  Олексій Гончарук заявив, що ринок землі в Україні відкриють з 1 жовтня 2020 року. 

Також президент України Володимир Зеленський назвав маячнею страшилки про китайців, арабів чи інопланетян, які вивезуть українську землю вагонами у разі відкриття ринку землі.

Нагадаємо, законопроект про ринок землі опубліковано на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/bilshist-ukrayinciv-proty-zemelnoyi-reformy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати