Tempo950x100

Tempo300x100

Бізнес на козячому молоці: в Черкаській області подружжя відкрило успішну ферму

Бізнес на козячому молоці: в Черкаській області подружжя відкрило успішну ферму

У Черкаській області чоловік і жінка, втративши транспортний бізнес у місті, заснували козячу ферму в селі. З молока роблять сири, масло, згущене молоко і навіть морозиво, і від клієнтів немає відбою, пише Сегодня.

Масло, йогурти, сметана, кілька видів бринзи, сир рікотта, згущене молоко і навіть морозиво – асортимент продукції на фермі в Усиків, як у магазині. Починався цей бізнес три роки тому – тоді подружжя позбулися бізнесу в місті. Тепер в Усиків – своя міні-ферма.

Подружжя охоче діляться успіхом бізнесу. Кажуть, для старту потрібна пара кіз і кілька тисяч гривень на сепаратор.

На Черкаському ринку козяче молоко – на вагу золота. Продавці кажуть: попит величезний, більшу частину товару забирають постійні клієнти.

Лікарі лікувальні властивості козячого молока і продуктів на його основі підтверджують, але є і протипоказання – наприклад, захворювання підшлункової залози або індивідуальна непереносимість лактози.

Якщо ж протипоказань немає, лікарі радять щодня пити 150 грамів козячого молока або з’їдати 50 грамів продуктів з нього.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/biznes-na-kozyachomu-moloci-v-cherkaskij-oblasti-podruzhzhya-vidkrylo-uspishnu-fermu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати