Tempo950x100

Tempo300x100

Бізнес з виробництва попкорну окупається за два місяці

Бізнес з виробництва попкорну окупається за два місяці

Про це свідчать розрахунки, приведені homebiznes, пише agroday.com.ua.

Фахівці виходили з того, що стартові інвестиції складуть $500-1000.

До $200 вартуватиме оренда місця — причому, достатньо лише 1,5 м2. Така сума береться з розрахунку дислокації в торговому центрі або розважальному закладі. Якщо ж починати бізнес влітку, то розміщення в парку або на жвавій вулиці обійдеться дешевше. Головне, щоб місце було людним та пристосованим для відпочинку.

Апарат китайського виробництва, який готує повітряну кукурудзу обійдеться в $200-300. На перших порах його продуктивності буде цілком вистачати. Надалі є резон оновити апаратний парк, придбавши дорогу (до $ 2000), але надійну і продуктивну американську техніку. Окрім того, для вуличної торгівлі доцільно придбати маневрений і естетичний візок-вагончик.

Головними сировинними компонентами виступають кукурудзяні зерна і рослинне масло. Кукурудза використовується тільки спеціальних сортів. Найбільш застосовуваним в професійних колах вважається сорт «Метелик».

Мішок кукурудзяного зерна преміум-класу вагою 22,68 кг обійдеться до $40. На кожен мішок в процесі в процесі приготування попкорну піде також масла на $20.

З мішка зерна можна отримати 850 стаканчиків попкорну ємністю в одну унцію. При ціні порції у 10-15 гривень, вартість мішка повертається при продажу 50 стаканчиків. Решта 800 йдуть в прибуток. Тобто за 30 днів роботи і змінною реалізацією 100 стаканчиків, за місяць можна продати 3,5 мішки кукурудзи, і отримати як мінімум 30 тисяч гривень виручки.

Якщо відняти вартість стаканчика, зарплату двох продавців та орендну плату місячний прибуток складе приблизно 14 тис. грн. Окупність інвестицій у такому випадку — 2-3 місяці.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/biznes-z-vyrobnyctva-popkornu-okupayetsya-za-dva-misyaci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати