Tempo950x100

Tempo300x100

Богдан Купич: “Україна має якісний людський капітал”

Богдан Купич: “Україна має якісний людський капітал”

Упродовж конференції “Агробізнес в Україні: Велика Гра”, активний учасник міжнародного бізнес співтовариства, Перший Президент і ось вже 10 років Член Ради Директорів Американської Торговельної Палати в Україні розказав, як технологічні инновації можуть допомагати вирішувати проблеми агропромислового сектору.

Говорячи про “AgTech. Технологічні інновації в агробізнесі”, експерт наголосив на тому, що Україна має багато проблем в агросекторі, які потребують вирішення. Але поруч із цим наша країна має інструменти для вирішення цих проблем. Саме інновації здатні допомогти у вирішенні складних питань. Ілюструючи тезу, Богдан Купич цитував 9-го президента Ізраїлю.

“Я мав нагоду слухати доповідь Шимона Переса на Ялтинській конференціїі, який упродовж тривалого виступу виголосив таку тезу: “Ізраїль має два моря: одне мертве, друге вмираюче”. Але завдяки технологіям ця країна вирішує проблеми з водою і налагодила продаж квітів в Нідерланди і моркви в Росію”.

[[{“fid”:”221699″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”2″:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Завдяки інноваціям можна вирішувати багато проблем. Невелика статистика з AgTech: більше 4 млрд $ інвестується щороку в цей проект, який має дуже широке поле зацікавлень, серед яких сенсори, дрони тощо.

“Вона звичайно, має бути релевантною, але і корпоративні структури, такі як Syngenta, також інвестують в інновації, шляхом викупу невеличких компаній, вирішують проблеми і впроваджують нові технології. Я бачу в Україні цей потенціал – навколо багато розумних людей, що формують якісний людський капітал і можуть створити компанії із вирішення проблем не тільки в Україні, а й в цілому світі. І завдяки цьому стати своєрідним HUBои для AgTech” – підкреслив експерт.

Ексклюзивно для AgroReview
Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/bohdan-kupych-ukrayina-maye-yakisnyj-lyudskyj-kapital
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати