Tempo950x100

Tempo300x100

Британці збираються впроваджувати в Україні аграрні інновації

Британці збираються впроваджувати в Україні аграрні інновації

На український ринок заходить лідер британського зернового ринку і агропослуги Frontier Agriculture Limited. Про це заявив виконавчий директор компанії Марк Ейтчісон, повідомляє Національний промисловий портал.

За його словами, Україна є перспективним ринком для впровадження британських аграрних інновацій.

“Ми обслуговуємо 10 тис. британських фермерів, маємо 160 агрономів, 14 тис. демополей і 29 демолокацій для наукових досліджень. Ми вже зараз готові виходити на український ринок разом з продуктами нашої компанії Intracrop”, – повідомив Ейтчісон.

У поточному році в Україні компанія буде тестувати нові добриво-антістрессант “Талісман” на посівах кукурудзи, соняшнику, пшениці, сої. Потенційно його використання може підвищити врожайність культур на 0,25-2 т/га.

Frontier Agriculture Limited задіяна в повному циклі виробництва орних культур і торгівлі зерном; вона поставляє аграріям насіння, ЗЗР та добрива в поєднанні з агрономічними послугами завдяки команді з 160 агрономів. У Frontier є кілька підрозділів, які надають додаткові консультації фермерам. До них відносяться підрозділ SOYL, який спеціалізується на наданні послуг з високоточного виробництва сільськогосподарських культур.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/brytanci-zbyrayutsya-vprovadzhuvaty-v-ukrayini-ahrarni-innovaciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати