Tempo950x100

Tempo300x100

Чехія вироблятиме в Україні сільгосптехніку

Чехія вироблятиме в Україні сільгосптехніку

У Празі під головуванням віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона і міністра промисловості і торгівлі Чеської Республіки Томаша Гинера відбулося восьме засідання українсько-чеської міжурядової змішаної комісії з питань економічного, промислового і науково-технічного співробітництва, пише agropolit.com.

Як стало відомо, на зустрічі сторони обговорили ключові напрямки — торгівлю, промисловість, енергетику, співробітництво в яких відповідає взаємним інтересам України та Чехії.

Повідомляється, що сторони домовилися сприяти організації на території України виробництва сільськогосподарської техніки та розширенню експортно-імпортних поставок сільськогосподарської продукції. 

Підписано План заходів співробітництва в сфері технічного регулювання, стандартизації, метрології та оцінки відповідності між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Управлінням з технічної стандартизації, метрології і державних випробувань Чеської Республіки.

Кістіон висловив переконаність, що досягнуті домовленості створять основу для подальшої реалізації конкретних проектів в пріоритетних сферах та будуть сприяти виведенню українсько-чеського торговельно-економічного співробітництва на якісно новий рівень. 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chehiya-vyroblyatyme-v-ukrayini-silhosptehniku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати