Tempo950x100

Tempo300x100

Через 10 років органічне виробництво стане нормою

Через 10 років органічне виробництво стане нормою

Про це пише Аgrostory.

«Клімат змінюється щорічно, що має великий вплив на виробництво фруктів і овочів. Сьогодні неможливо передбачити, яким буде наступний сезон. Це веде до змін на ринку. Ми постійно шукаємо альтернативи, щоб заповнити ті чи інші прогалини», – говорить представник Naturelle Каріна Діаго.

Експерт зазначає, що сьогодні найбільш перспективним є виробництво органічної продукції. «В органічному секторі спостерігається загальна тенденція до зростання: у секторі фруктів це, наприклад, чітко видно за пропозицією авокадо, чорниці і цитрусових. Сьогодні все більше і більше виробників переходять на органічне виробництво. Як результат, в органічному секторі відбувається подальше зниження цін, що робить органіку доступнішою для споживача, а отже, популярнішою. Сьогодні різниця в ціні між органічними і звичними продуктами харчування становить не більше 20-25%. Іноді органічні продукти харчування можуть бути навіть дешевше своїх традиційних аналогів. Завдяки цьому, споживачі можуть частіше купувати органічні продукти, а органіка стає більш конкурентоспроможною на ринку», – зазначає Каріна Діаго.

За словами експерта, вже через 10 років органічне виробництво не тільки зможе на рівних конкурувати з традиційним, а й стане новою нормою в сільськогосподарському секторі.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/cherez-10-rokiv-orhanichne-vyrobnyctvo-stane-normoyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати