Tempo950x100

Tempo300x100

Через посуху в 4 районах Криму оголосили надзвичайний стан

Через посуху в 4 районах Криму оголосили надзвичайний стан

Про це йдеться в розпорядженні російського самопроголошеного голови Криму Сергія Аксьонова, опублікованому на порталі уряду, передає УНН.

“Ввести з 2 червня 2018 роки для органів управління і сил територіальної підсистеми Криму єдиної державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Криму режим функціонування “надзвичайна ситуація”. Встановити для органів управління і сил ТСЧС регіональний рівень реагування”, – йдеться в “розпорядженні”.

Згідно з ним, адміністраціям Красногвардійського, Нижньогірського, Совєтського, Первомайського районів необхідно забезпечити всі заходи, які прийме комісія з ліквідації НС при російському уряді Криму.

Крім того, повідомляється, що “Мінсільгоспу” півострова до 30 червня 2018 року необхідно підготувати і направити до профільного російське міністерство документи для компенсації збитку кримським аграріям.

Раніше “Мінсільгосп” Криму повідомляв, що кримські аграрії зберуть урожай зерна в два рази менше торішнього – всього 800 тисяч тонн – через погану погоду.

В кінці травня повідомлялося, що збитки, яких зазнали кримські аграрії від весняної посухи, склав більше 1 млрд руб.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/cherez-posuhu-v-4-rajonah-krymu-oholosyly-nadzvychajnyj-stan
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати