Через ProZorro.Продажі продали зернотік в Чернівецькій області

Через ProZorro.Продажі продали зернотік в Чернівецькій області

Першим лотом, який був проданий на ProZorro.Продажі, став зерноток в Чернівецькій області, повідомила прес-служба Мінекономрозвитку та торгівлі. Комплекс нежитлових будівель продали на аукціоні за 209 643 гривень.

До складу комплексу нежитлових будівель, який розташований в селі Черленівка Новоселицького району, входить прохідна, зерносклад, фуганочний та циркулярний цехи та колодязь. Площа зернотоку – 947,8 квадратних метрів.

«Ми йдемо дуже швидкими темпами. Минуло менше місяця з початку заведення перших об’єктів малої приватизації в систему, а оголошено вже більше 200 аукціонів. Лише на серпень призначено близько десятка, авторизовано 30 майданчиків» – повідомив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Як відомо, в систему ProZorro.Продажі в рамках малої приватизації вже заведено більше 800 об’єктів комунальної і державної власності. На основі цих реєстрів в системі формуються інформаційні повідомлення з чіткими датами і умовами проведення аукціонів.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/cherez-prozorroprodazhi-prodaly-zernotik-v-cherniveckij-oblasti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати