Tempo950x100

Tempo300x100

Чеські інвестори готові виробляти в Україні енергію з біомаси

Чеські інвестори готові виробляти в Україні енергію з біомаси

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, пише Укрінформ.

“Голова Держенергоефективності Сергій Савчук провів робочу зустріч із головою Регіональної торгової палати Края Височина Чеської Республіки, директором компанії TTS Group Ріхардом Горки. Сторони обговорили перспективи впровадження у різних регіонах України проектів з використанням соломи як сировини для виробництва «чистої» енергії”, – йдеться в повідомленні.

У ході зустрічі Савчук наголосив, що міські голови зацікавлені у реалізації потужних та якісних проектів з виробництва тепла «не з газу». Він запевнив представника інвестора в значному потенціалі використання біомаси в Україні.

Як повідомляють в Держенергоефективності, наразі чеська компанія TTS Group уже підписала протокол про співпрацю у сфері заміщення газу з Коростенською міською радою.

Компанія TTS Group є лідером у використанні біомаси в енергетичних цілях в Чехії та має багаторічний досвід з виробництва промислових котлів на біомасі. Зокрема, котли виробництва цієї компанії спалюють солому в українському місті Нікополь. Крім цього, TTS Group керує системою опалення в одинадцяти містах Чеською Республіки і Словаччини. Загалом компанія постачає більше 215 тис. Гкал тепла в рік.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/cheski-investory-hotovi-vyroblyaty-v-ukrayini-enerhiyu-z-biomasy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати