Tempo950x100

Tempo300x100

Член ради директорів Укрлендфармінг увійшла до ТОП-20 бізнес-леді України

Член ради директорів Укрлендфармінг увійшла до ТОП-20 бізнес-леді України

«Власть Денег» представила традиційний рейтинг засновниць, власник і керівниць українських компаній, які зуміли домогтися в своїй справі видатних результатів. До топ-20 найуспішніших бізнес-леді України увійшла Наталя Василюк, член ради директорів групи компаній Укрлендфармінг (Ukrlandfarming), генеральний директор компанії AVANGARDCO IPL.

[[{“fid”:”558116″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

При відборі кандидаток головними критеріями були результати (особливо за останній рік), досягнуті компаніями під їх керівництвом, включаючи організаційні рішення, технологічні інновації, інвестиційні досягнення і фінансові успіхи. Також враховувалися освіта, досвід роботи та інші професійні показники. Крім того, бралися до уваги благодійна діяльність та участь в соціальних програмах.

Найуспішніші українські бізнес-леді в ТОП-20 представлені в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами. Це Лариса Бондарєва, заступник голови правління Креді Агріколь Банку, Ніна Васадзе, генеральний директор компанії “Фалькон-Авто”, Наталя Василюк, член ради директорів групи компаній “Укрлендфармінг” та інші.

“Ефективна бізнес-стратегія, використання прогресивних технологій у виробництві і щоденна професійна робота всієї команди дозволили нам стати лідируючим виробником яєць і сухих яєчних продуктів на українському та світовому ринках”, – відзначає Наталя Василюк. Підприємства компанії розташовані по всій Україні і налічують 19 птахофабрик з виробництва яєць, три інкубатора, 10 зон з підрощування молодняку, шість комбікормових заводів, склади тривалого зберігання яєць, завод з виробництва яєчних продуктів “Імперово Фудз” і біогазовий завод.Щоб задовольнити зростаючий попит і збільшити ефективність виробництва, компанія реалізувала інвестиційні проекти з будівництва двох нових, повністю автоматизованих птахокомплексів потужністю 11,2 млн курей-несучок і розширила вже існуючі потужності заводу з виробництва яєчних продуктів.

“Яйця і яєчні продукти, вироблені на наших підприємствах, – безпечні і прийнятні за ціною. Продукція відповідає чинним українським та міжнародним ветеринарним і санітарним вимогам якості та безпеки. Завдяки цьому AVANGARDCO IPL успішно веде торговельну діяльність в більш ніж 40 країнах світу. Сьогодні ми продовжуємо розширювати нашу клієнтську базу і виходити на нові ринки збуту “, – розповідає Наталя Василюк. У лютому 2018 року компанія під її керівництвом домоглася нового успіху: птахокомплекс “Авіс” отримав офіційний дозвіл експортувати столові яйця класу А в Європейський Союз. “Компанія йде до своєї мети стати виробником яєць номер один в світі і постійно вивчає можливості подальшого зростання, спираючись на свої сильні сторони”, – підкреслює генеральний директор AVANGARDCO IPL.

AVANGARDCO IPL – найбільший в Європі виробник курячих яєць в складі групи компаній Укрлендфармінг (Ukrlandfarming). Група компаній налічує більше 300 підприємств, на яких в 600 населених пунктах України працюють більше 30 тис. Чоловік. Укрлендфармінг неодноразово відзначений в різних рейтингах як інноваційна компанія і один з кращих роботодавців і є одним з найбільших платників податків України.  

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chlen-rady-dyrektoriv-ukrlendfarminh-uvijshla-do-top-20-biznes-ledi-ukrayiny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати