Tempo950x100

Tempo300x100

Чорні овочі стануть головним трендом 2018 року

Чорні овочі стануть головним трендом 2018 року

У Великобританії найбільший ринок фруктів і овочів Ковент-Гарден, який забезпечує продуктами 20 кращих ресторанів Лондона, розповів, що чорні овочі стануть головним трендом 2018 року, пише agro-smart.com.ua.

В наступним році рослинна продукція чорного кольору стане популярнішою фіолетової, яка була затребувана в цьому році. У новому році покупці ринку побачать всі відтінки чорного: чорний редис, чорна солодка південноамериканська кукурудза, чорний шетлендский картоплю і чорну капуста.

Ці тенденції ринок оприлюднив у рамках свого щорічного звіту заснованого на поглибленому опитуванні своїх 100 місцевих трейдерів. Також, хітом року можуть стати гігантські лимони, чия м’якуш використовується в приготуванні страв.

Нагадаємо, що в 2017 році найбільший попит був на капусту всіх сортів. На другому місці — ягоди, вирощені у Великобританії (малина золотого кольору, білосніжна і зелена полуниця, рожева голубика). На третьому місці — батат і томати.

Очікується, що ріст рослинної продукції в 2018 році буде стимулювати мода на вегетаріанське харчування і органічні продукти.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chorni-ovochi-stanut-holovnym-trendom-2018-roku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати