Tempo950x100

Tempo300x100

“Чумак” розробив замінник цукру на основі стевії

“Чумак” розробив замінник цукру на основі стевії

Як повідомляється в прес-релізі компанії, зазначений продукт з нульовою калорійністю не підвищує цукор в крові і при цьому має звичний смак цукру, пише Інтерфакс-Україна.

До його складу входить продукт ферментації кукурудзи та натуральний екстракт стевії Green Leaf.

“Ми раді, що очолили цей тренд здорового харчування в Україні. В здоровому харчуванні не можна говорити про конкуренцію, потрібно говорити про відповідальне ставлення до суспільства. Починаючи з минулого року, ми активно використовуємо стевію в рецептурі продуктів, які випускаємо. Вже в цьому році активно пропонуємо наше рішення іншим виробникам з різних галузей. І ось, нарешті, раді запропонувати також унікальний продукт для кінцевого споживача у вигляді здорового замінника цукру, який вже доступний в деяких роздрібних мережах”, – зазначає генеральний директор компанії “Чумак” Костянтин Шевченко.

ПРАТ “Чумак”, один з найбільших виробників продуктів харчування в Україні, заснована в 1996 році шведськими бізнесменами Карлом Стуреном, Йоханом Боденом і засновником компанії “Тетра Пак” Хансом Раузингом.

Компанія виробляє кетчуп, майонез, соуси, консервовані овочі, томатну пасту, пасту, сік, олію під однойменною торговою маркою.

У 2017 році чистий дохід компанії зріс на 10,2% – до 1,204 млрд грн.

В даний час єдиним акціонером компанії є інвестгрупа Dragon Capital.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chumak-rozrobyv-zaminnyk-cukru-na-osnovi-steviyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати