Чи отримає сільське господарство окреме міністерство

Чи отримає сільське господарство окреме міністерство

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що розділення його міністерства можливе після завершення реформи ринку землі, пише ТСН.

“Це має сенс. Роз’єднати сільське господарство і окремо вивести, але після того як реформа ринку землі буде закінчена”, – пояснив Милованов.

Нагадаємо, після створення нового уряду у серпні 2019 року колишні Міністерство економічного розвитку та Міністерство агропромислового комплексу були об’єднані в єдине Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, яке і очолив Тимофій Милованов. 

Також Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що Кабінет міністрів України прийме рішення щодо реорганізації низки міністерств, в т.ч. Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, в найближчі два тижні.

Він уточнив, що на сьогодні уряд проводить оцінку ефективності проведеного раніше об’єднання міністерств.

Раніше Президент Зеленський натякнув Гончаруку на зміни в уряді і розділення міністерств.

Нагадаємо, об’єднання Міністерства аграрної політики та продовольства і Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) у Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства завершено 26 грудня 2019 року.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chy-otrymaye-silske-hospodarstvo-okreme-ministerstvo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати