Tempo950x100

Tempo300x100

Чим Давос може допомогти українським фермерам

Чим Давос може допомогти українським фермерам

Про це заявив економічний експерт Андрій Блінов, пише УНН.

“Якщо говорити про аграрний бізнес, який сьогодні приносить майже половину валютної виручки в країну, очевидно, що він зараз активно використовує нові технології. Україна зараз входить в десятку країн, які виробляють безпілотники і подібні пристрої. Це активний розвиток ІТ-технологій. Думаю, що в Давосі українські аграрії будуть представляти перетин сучасних технологій, технології натурального або зеленого виробництва”, – зазначив він.

За його словами, дискусійні панелі в Давосі також можуть стати ефективним майданчиком для переговорів між українськими аграріями, владою і міжнародними інвесторами. Особливу увагу на економічному форумі варто приділити українським виробникам тваринницької продукції, вважає експерт.

“Було б добре, щоб Давос тим чи іншим способом дав поштовх тваринництву”, – сказав А.Блінов.

Нагадаємо, 23 січня в Давосі відбудеться дискусійні панель з питань агрополітики в Україні. Мета заходу – привернути увагу світових гравців до України, представити можливості українського агробізнесу і ввести Україну в пул світових інноваторів. Серед спікерів в Давосі заявлені Генеральний директор агрохолдингу ІМК Алекс Ліссітса та Голова правління МХП (ВАТ “Миронівський хлібопродукт”) Юрій Косюк.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/chym-davos-mozhe-dopomohty-ukrayinskym-fermeram
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати