Tempo950x100

Tempo300x100

Депутатів Черкаської обласної ради підозрюють у сприянні поширенню земельної корупції

Депутатів Черкаської обласної ради підозрюють у сприянні поширенню земельної корупції

Низка депутатів Черкаської обласної ради у ході позачергової сесії утримались від голосування щодо висловлення недовіри начальнику Головного управління Держгеокадастру Черкаської області Ользі Залозі та голові Держгеокадастру в Маньківському районі Черкаської області – Віктору Гончару. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнської Аграрної Ради, пише propozitsiya.com.

Таким чином, на думку членів ВАР, депутати висловились на підтримку корумпованих чиновників Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, дії яких призводили до виникнення суперечливих моментів та підозр, щодо незаконної передачі земель в оренду.

Зокрема, від голосування утримались низка депутатів від БПП «Солідарність», «УКРОП», ВО «Свобода. Варто додати, що скликання даної сесії було однією з вимог аграріїв, які за підтримки ВАР 17 січня провели акцію протесту під стінами аграрного управління Черкаської ОДА.

Основною причиною для проведення даного заходу стало свавілля керівництва Держгеокадастру Черкаської області, яке, на думку аграріїв, сфабрикувало результати проведених напередодні торгів щодо передачі в оренду земельної ділянки фермера Григорія Білецького. Він не зміг взяти участь в аукціоні, оскільки кілька документів з поданого ним пакету були вилучені.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/deputativ-cherkaskoyi-oblasnoyi-rady-pidozryuyut-u-spryyanni-poshyrennyu-zemelnoyi-korupciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати