Tempo950x100

Tempo300x100

Державний агрогігант почав поставки соняшникової олії під власною торговою маркою

Державний агрогігант почав поставки соняшникової олії під власною торговою маркою

Про це повідомила прес-служба ДПЗКУ.

Рафінована соняшникова олія виморожена марки «П» виготовляється підприємствами-партнерами на замовлення держкорпорації. Для переробки використовується високоякісне насіння соняшнику, закуплене корпорацією.

Під час виробництва продукт у декілька етапів очищається від домішок, тому соняшникова олія не пригорає та не окислюється при приготуванні їжі. Весь процес виробництва контролюють представники корпорації, якість готової продукції підтверджують сертифікати відповідності міжнародним стандартам ISO 22000. Розливається олія у пляшки ємністю 1л та 5л під торговим знаком «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

У майбутньому корпорація зможе продавати власну олію і на зовнішні ринки. ДПЗКУ є членом Федерації асоціації торгівлі олійними культурами, насінням та жирами (FOSFA), яка сприяє розвитку торгівлі сировинними товарами. Членство у FOSFA допоможе корпорації налагодити експорт олійно-жирової продукції, зберігати гнучкість у веденні свого бізнесу та досягати провідних позицій на міжнародному ринку в своєму секторі торгівлі.

 

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/derzhavnyj-ahrohihant-pochav-postavky-sonyashnykovoyi-oliyi-pid-vlasnoyu-torhovoyu-markoyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати