Державний зерновий гігант зібрався розширити поставки в Китай

Державний зерновий гігант зібрався розширити поставки в Китай

Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) підписала з Китайською національною корпорацією машинної індустрії та генеральних підрядів (ССЕС) меморандум про продовження співпраці в сфері сільського господарства.

Про це повідомила прес-служба ДПЗКУ, пище НВ.

“У перспективі реалізація меморандуму дозволить ДПЗКУ збільшити обсяги торгівлі зерновими, розширити номенклатуру торгівлі зерновими та продуктами переробки на території КНР, включаючи борошно, пластівці, мюслі, крупи та комбікорми в КНР і треті країни”, – заявила в.о. голови правління компанії Ірина Марченко.

Також умовами меморандуму передбачено співробітництво в сфері торгівлі продукцією переробки олійних на території КНР (соняшникова олія, соняшниковий шрот) і подальша робота над спільними проектами.

Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) створена урядом України в серпні 2010 року. 100% випущених акцій ДПЗКУ перебувають у державній власності.

До її складу входить розгалужена мережа філій – лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп’яної заводи. Сумарно 44 підрозділу-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,46 млн тонн зернових. У тому числі сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського та Миколаївського портів складають близько 2,5 млн тонн зернових вантажів на рік.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/derzhavnyj-zernovyj-hihant-zibravsya-rozshyryty-postavky-v-kytaj
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати