Держрезерв передасть продукти до декількох областей

Держрезерв передасть продукти до декількох областей

Державне агентство резерву України отримало заявки від декількох областей для забезпечення продуктами харчування. Про це повідомляє прес-служба Держрезерву.

Як зазначається в повідомленні, Держерезерв готовий у разі потреби передати продукти харчування до областей. Зокрема, мова йде про передачу, у разі потреби, таких позицій як консерви, м’ясо, чай, олію та інші продукти харчування. З метою визначення потреби у продуктах харчування був направлений відповідний лист до обласних державних адміністрацій.

Голова Державного агентства резерву України Ярослав Погорілий заявив, що Держрезерв вже отримав відповіді від декількох адміністрацій з їх потребами. За його словами, відповідні документи і звернення до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства та Кабінету міністрів України.

“Держрезерв – це державна комора, де зберігаються речі першої необхідності та продукти харчування на випадок критичних ситуацій. Наша держава та світ іще ніколи не стикалися з подібними проблемами і ми маємо бути готові оперативно реагувати на виклики сьогодення”, – додав він.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/derzhrezerv-peredast-produkty-do-dekilkoh-oblastej
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати